Castiguri Videochat

Castiguri mari intre 500-10.000$ / luna

Cat pot castiga din videochat?

Partea financiara este foarte importanta cand vine vorba de alegerea unui job. Videochat-ul, deja cunoscut de o mare parte din oameni, are o reputatie ca fiind o activitatea foarte bine platita…..SI ESTE ADEVARAT. In functie de seriozitate si modul de abordare, un model de videochat poate catiga intre 500 si 10.000 dolari pe luna. Depinde doar de tine!

Cum pot ajunge sa castig aceste sume?

Videochat-ul este cu siguranta o activitate ce necesita implicare si devotament. Pe langa aceste calitati de baza ale unui model, acesta are nevoie si de o echipa in spate, care sa se ocupe de micile detalii (sedinte foto, machiaj, training, etc)….care in final fac diferenta. La noi beneficiezi de un suport profesional!

100%

Legalitate

100%

Confidentialitate

100%

Intimitate

Bonusuri: Vacante de neuitat!

castiguri videochat vacante exotice
castiguri videochat

Cel mai mare procent 60%

Care este programul de lucru?

Pentru ca ne gandim la fericirea modelelor noastre, programul de lucru este la alegerea! Vom stabili impreuna un program flexibil in functie de viata personala! Astefel, vei avea timpul necesar pentru alte activitati sau hobby-uri.

In principiu, programul de lucru la Paradise Studio se desfasura in 3 ture a cate 8 ore. Ramane la alegerea ta cand vrei sa lucrezi!

Vreau sa ma angajez acum

Share