Despre Paradise Studio

Paradise Studio a fost fondat de o echipa tanara de profesionisti, cu experiență foarte mare in videochat, cu ambiții și vise bine definite. Obiectivele noastre constau in crearea unei echipe locale, in Bucuresti, care sa oferte cu succes servicii pe piata internationala. Videochat-ul a fost și va continua să fie o afacere care se întinde pe tot globul. Echipele noastre, atât cea națională cât și cea internațională, se bazeza pe tehnologiile și aplicațiile globale în continua dezvoltare si in schimbare benefica. Aceleași tehnologii schimbă și si au schimbat modul în care înțelegem și relaționăm cu lumea din jurul nostru. Viziunea noastră despre paradis include cu siguranță câștiguri financiare semnificative și independență economică pe termen lung. Acesta include, de asemenea, un mediu de lucru în care fiecare persoană se simte recunoscută și apreciată pentru contribuțiile sale. Căutăm să creăm o echipă de colegi muncitori, creativi, răbdători și vizionari care doresc să împărtășească viziunea noastră asupra lumii.

Asteptam cu nerabdare sa ni te alaturi!

Paradise studio videochat de 5 stele

Paradise Studio
Atmosfera de 5 stele!

Paradise Studio se afla intr-o zona din centrul Bucurestiului.

Cu ajutorul experientei de peste 3 ani, reprezentam cu succes varianta moderna a studioului de videochat, punem accent pe calitate, confidentialitate, iar cel mai important lucru pentru noi este fericirea fetelor/modelelor noastre. Toate camerele studioului sunt decorate modern, diferit pentru a satisface toate necesitatile activitatii de videochat.

100%

Legal

100%

Confidentialitate

100%

Profesionalism

In studioul nostru te vei simti importanta!

Vino in echipa noastra!

De la manageri la modele, căutăm noi membri pentru echipa noastra. Avem nevoie de oameni (modele, traineri, administratori) cu creativitate si care muncesc din greu și sunt dedicați target-urilor Paradise Studios. Cerintele sunt minime, dar sunt esențiale abilitatile de comunicare, capacitatea de a stabili obiective și de a le atinge. Deși oferim tot sprijinul necesar prin training-uri profesionale, pentru un succes clar este necesar cunoasterea uzuala a limbii engleze. Sunt importante, de asemenea, cunostinte de baza privind operarea unui pc, dar și dorința de a asimila si invata lucruri noi.

Avantaje si beneficii:

  • 100% Legalitate, confidentialitate, intimitate si profesionalism;
  • Asigurare medicala privata pentru toate modelele noastre;
  • Cel mai mare procent – 60%;
  • Pregatire/training profesional pentru toate modelele;
  • Cursuri gratuite de limba engleza;
  • Abonamente fitness, aerobic, SPA in functie de necesitatile fiecareia;
  • Sedinte hairstyling & make-up profesional; Imaginea ta conteaza!

Te asteptam intr-o locatie premium ce ofera un ambient placut si relaxant. Pe langa acest aspect important oferim foarte multe bonusuri si beneficii in functie de randamentul fiecarui model.

Vreau sa ma angajez acum
Share