SALARIU GARANTAT
PANA LA 3000$
IN PRIMELE 3 LUNI

COMISION 60% NET - CONTRACT DE MUNCA - PLATA BILUNARA

CEL MAI MARE PROCENT

Pe langa ambianta unica oferita, factorul determinant in randamentul unui model de videochat este partea financiara. Oferim cel mai mare procent – 60%.

HAIR & MAKEUP

Modelele noastre sunt pe primul plan si ne dorim ca in orice moment acestea sa se simta importante si sa arate impecabil. Contacteaza-ne si te vei convinge!

BONUSURI & CONCURSURI

La Paradise beneficiezi de  bonusuri direct proportionale cu seriozitatea ta si volumul de munca depus! Te rasplatim zilnic si te ajutam sa devii un model de TOP!

Vrei sa castigi peste 3000$/luna?

DESPRE NOI

Cu o experienta de peste 3 ani, reprezentam cu succes varianta moderna a studioului de videochat, punem accent pe calitate, confidentialitate, iar cel mai important lucru pentru noi este fericirea modelelor noastre. Paradise Studio este pozitionat in centrul Bucurestiului. Camerele studioului nostru sunt decorate diferit oferind un ambient placut si relaxant in orice moment al zilei. Te asteptam sa descoperi!

Intimitate si confidentialitate

Cel mai important lucru pentru studioul nostru de videochat este discretia si atmosfera placuta. Toate fetele noastre beneficiaza tot timpul de intimitate si confidentialitate.

Ce spun modelele noastre

Alatura-te echipei noastre!

 Devino model videochat Paradise Studio!

Share