Investeste in tine (partea 1)

Totul depinde numai de tine
octombrie 4, 2017
Investeste in tine (partea 2)
octombrie 19, 2017
Show all

Investeste in tine (partea 1)

Investitia in tine, este cea mai profitabila, cea mai sigura si de cele mai multe ori si cea mai rentabila. Nu putem spune daca pe termen mai lung sau mai scurt, pentru ca asta depinde de fiecare in parte. Daca ai luat deja aceasta hotarare inseamna ca te iubesti foarte mult si in aceeasi masura ii iubesti si pe ceilalti pentru ca:

  • Dezvoltandu-ti abilitatile, slefuindu-ti calitatile, vei atrage ocazia care sa-ti permita sa te folosesti de toate acestea si sa le pui cat mai bine in slijba celorlalti.
  • Cand te-ai hotarat sa spui „da, imi doresc sa fiu mai mult decat ceea ce sunt acum!”, universul te va asculta si-ti va oferi recompense uimitoare.

Vestea cea mai buna este ca aceasta investitia in propria pesoana nu te costa bani. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa-ti acorzi timpul necesar ( cu limita), pentru a stabili unde vrei sa ajungi si sa actionezi in acest sens. Iti trebuie un scop precis pentru ca altfel este ca si cum ai umbla prin casa pe intuneric, stiind ce cauti, fara sa vezi. Este posibil sa reusesti si asa pe pipaite, lovindu-te cand la cap, cand la picioare, dar vei pierde timp pretios.Asculta-ti intuitia si fii receptiva la cum te simti in momentul in care ai hotarat ceea ce doresti sa faci. Asta te va face mai precisa, mai inteligenta, mai hotarata si te va ajuta sa te pliezi mai usor diferitelor situatii. Fii creativa pentru ca aceast job de videochat nu trebuie sa fie doar pentru trecerea timpului, din potriva, pentru productivitate si stare de bine! Atunci cand vorbim de creativitate, nu inseamna ca trebuie sa te gandesti doar la cum sa te imbraci, cum sa-ti decorezi casa, desi nici asta nu e putin lucru. De exemplu, ai putea  sa gasesti o solutie la cum sa faci diferit ceva ce au facut deja altii, inaintea ta. Participa la traningurile noastre organizate in mod gratuit,  pentru a creste productivitatea. Vei avea astfel ocazia sa intelegi si sa descoperi valorile celorlalti, o buna modalitate de a le descoperi si pe ale tale. Interactiunea cu ceilalti iti va da posibilitatea sa comunici, sa interactionezi cu oameni necunoscuti, sporindu-ti increderea de sine. Citeste sau asculta carti educationale pentru ca sunt o sursa inepuizabila de noi cunostinte in orice domeniu. Nu incerca niciodata sa „descoperi” lucruri pe care altii le-au aflat si experimentat, pentru ca nu va fi decat o pierdere inutile de timp.

Share